ΓΑΜΟΣ

Η Φωτογραφία του ΓΑΜΟΥ σας αποτελεί ένα οικογενειακό κειμήλιο. Κι η αρχή του νήματος μιας οικογενειακής ιστορίας, της δικιάς σας μοναδικής ιστορίας, ξεκινάει να ξετυλίγεται από το ΓΑΜΟ σας…

Ο κάθε ΓΑΜΟΣ είναι ιδιαίτερος. Έχει τη δική του ενέργεια, η οποία πηγάζει από την σχέση του ζευγαριού. Το επίπεδο όμως της ποιότητας της φωτογράφησης που θα λάβετε, είναι πάντα υψηλό. Ξεχωρίζει για την ευαισθησία, τη συγκίνηση που μεταδίδει, τον αισθησιασμό του ζευγαριού που αποπνέει και πάντα για την τεχνική αρτιότητα που μεταφέρουν οι εικόνες σε κάθε φωτογράφιση ΓΑΜΟΥ που φωτογραφίζω.

Δίνω ιδιαίτερη σημασία στο ζευγάρι και στις «κρυφές» ματιές τους εκείνη την ημέρα, αλλά δεν παραλείπω ποτέ τους κουμπάρους και τους γονείς του ζευγαριού. Επίσης δεν ξεχνάω ποτέ να κάνω μερικές φωτογραφίες με τις γιαγιάδες και παππούδες που η συγκίνηση κι η αγάπη τους είναι περίσσεια για το ζευγάρι.

Όταν αυτή η αγάπη χωράει μέσα σε μια ζωή πολλών ετών, μπορεί να συμπεριληφθεί και σε φωτογραφίες, που θα σας μείνουν αξέχαστες για το άρτιο αποτέλεσμα, για την ευρηματικότητα των εικόνων  και το προσωπικό μου ύφος προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Brightside.gr… ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!Εγγραφή στο Newsletter
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και θα λαμβάνεις τα νέα μας και τις προσφορές μας.
Όχι ευχαριστώ
Ευχαριστούμε για την εγγραφή σου. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου βρες στα email σου το link της επιβεβαίωσης.
Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του BrightSide και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup