ΒΑΠΤΙΣΗ

Ως μητέρα και φωτογράφος αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας να είναι όλα τέλεια τη μοναδική στιγμή, της ΒΑΠΤΙΣΗΣ του παιδιού σας.

Η ευλογία του μυστηρίου της ΒΑΠΤΙΣΗΣ θα συνδυαστεί και μια γλυκιά γιορτή. Ουσιαστικά είναι το πρώτο μεγάλο κάλεσμα στους συγγενείς και φίλους για να σας ευχηθούν για το «αγγελούδι» σας.

Εγώ βρίσκομαι δίπλα σας για να προστατεύσω τις αναμνήσεις σας. Είμαι η ματιά σας σε όλες τις πολύτιμες στιγμές της ΒΑΠΤΙΣΗΣ. Εκείνη η γλυκιά μέρα θα παραμείνει ανέπαφη μέσα στο χρόνο. Θα έχετε στα χέρια σας ένα άλμπουμ ειδικά σχεδιασμένο για εσάς, με υπέροχες φωτογραφίες γεμάτες αναμνήσεις.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή όταν εμπιστεύεστε σε μένα μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Η οικειότητα κι η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά σε μια φωτογράφιση ενός μικρού παιδιού κι εγώ νιώθω ευτυχισμένη και περήφανη που το έχω καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια της πορείας μου.

Η ΒΑΠΤΙΣΗ του παιδιού σας αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, πλημμυρισμένη από πολλές όμορφες στιγμές τις οποίες μαζί θα τις διατηρήσουμε αξέχαστες.

Το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας, λόγω της μεγάλης εμπειρίας μου στις Οικογενειακές Φωτογραφίσεις, στις Φωτογραφίσεις Εγκυμοσύνης, Νεογέννητων και Βάπτισης.

Brightside.gr… ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!Εγγραφή στο Newsletter
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και θα λαμβάνεις τα νέα μας και τις προσφορές μας.
Όχι ευχαριστώ
Ευχαριστούμε για την εγγραφή σου. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου βρες στα email σου το link της επιβεβαίωσης.
Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του BrightSide και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup