ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ είναι μια από τις πολυτιμότερες περιόδους της ζωής σου. Η αναμονή για τη στιγμή που θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μικρό σου νεογέννητο πλησιάζει. Βρίσκεσαι σε περίοδο μεγάλων αλλαγών. Το σώμα σου σίγουρα αλλάζει, τα μαλλιά κι η επιδερμίδα σου λάμπουν μαζί με το μεγάλο σου χαμόγελο. Είσαι έτοιμη να υποδεχθείς το μωρό σου!

“Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να έρθει”…

Αγαπώ ιδιαίτερα τη φωτογράφιση εγκυμοσύνης κι αυτό μου δίνει την ικανότητα να μπορώ να αποτυπώνω, με ευαισθησία και δημιουργικότητα τις πιο γλυκές αναμνήσεις της ζωής σας. Με φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη δύναμη και την ομορφιά της γυναίκας που κυοφορεί, αλλά και την αγάπη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Μια καλή χρονικά στιγμή για να με καλέσετε είναι ο 7ος μήνας της κύησής σας κι έπειτα στο τέλος του 8ου μήνα για να κλείσουμε το ραντεβού για τη φωτογράφιση.

Τη φωτογράφιση ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ σου, τη σχεδιάζουμε μαζί. Μπορώ να σε βοηθήσω και να σου παρέχω ρούχα κι υφάσματα για το styling της φωτογράφησης. Πάντα κάνω ένα ραντεβού πολύ νωρίτερα για να σχεδιάσουμε μαζί τα ρούχα και την αισθητική της φωτογράφισης. Προτιμώ το φυσικό φως για φωτογράφιση ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ γιατί συμβαδίζει με την πρωτόγονη φυσικότητα της εγκύου. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει στο σπίτι σας, που περιμένει να φιλοξενήσει με θαλπωρή κι αγάπη το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Ή ακόμα και σε κάποιο αγαπημένο σας σημείο έξω στη φύση.

Πολλές κοπέλες έχουν τις δικές τους ανασφάλειες για τις «ατέλειες» στο σώμα τους που έχουν δημιουργηθεί κατά την περίοδο της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. Μεγαλύτερη σημασία όμως σε μία φωτογράφηση έχει πως σε βλέπει ο φωτογράφος και τι εκπέμπεις! Μελετώ συνέχεια το γυναικείο σώμα και τις ατελείωτες δυνατότητες που έχει, για αυτό μπορώ να καθοδηγήσω την κίνησή σου και την εκφραστικότητά σου. Αυτό που σίγουρα όμως ξέρω είναι ότι είσαι πιο όμορφη από ποτέ!

Τη φωτογράφιση ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ την κάνετε για εσάς και τον σύντροφό σας! Για να θυμάστε πόση ομορφιά έχει αυτή η περίοδος της ζωής σας. Επίσης η εμπειρία μού έχει διδάξει ότι ένας ακόμα σημαντικότατος λόγος είναι η στιγμή που το παιδάκι σας θα πάρει στα χέρια του τις φωτογραφίες και θα του εξιστορείτε το ταξίδι της ζωής του και της οικογένειάς του!

Brightside.gr… ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!Εγγραφή στο Newsletter
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και θα λαμβάνεις τα νέα μας και τις προσφορές μας.
Όχι ευχαριστώ
Ευχαριστούμε για την εγγραφή σου. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου βρες στα email σου το link της επιβεβαίωσης.
Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του BrightSide και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup